Innoveren in werving en selectie

CareerAim, een digitale voorselectie. Hoe wij alles anders doen.

Door middel van onze frisse en doelgerichte visie op de werving en selectie branche, zijn we tot een doelmatige oplossing gekomen die solliciteren laagdrempeliger, duidelijker en eerlijker maakt.

Neem contact op

 • Bereik

  Door ons unieke bereik en hands-on contact met de kandidaten weten wij de juiste mensen met de juiste functies te matchen.

 • Efficiëntie

  Door overzichtelijk kandidaten te ontvangen met een ingevulde voorselectie kunnen in een vervolggesprek efficiënt en doelgericht nieuwe vragen worden gesteld!

 • Eerlijkheid

  Alle kandidaten dienen gelijke kansen te krijgen in het sollicitatieprocess. Daar proberen wij ons steentje aan bij te dragen. Kijk voor meer informatie over eerlijk solliciteren naar onze Whitepaper!

Bent u op zoek naar getalenteerde kandidaten? Dan bent u aan het juiste adres!

Door onze doelgerichte en efficiënte werving en selectiemethode kunt u zorgeloos talent vinden.  Doordat wij een op maat gemaakte vragenlijst ontwikkelen (op basis van uw vereisten) zal alleen de meest geschikte kandidaten uw kant op komen.

Wat leveren wij?

CareerAim stopt niet bij slechts een geschikte kandidaat. Zo leveren wij, voorafgaand aan uw sollicitatiegesprek, een overzichtelijk uitslag van de functie-specifieke voorselectie. CareerAim kijkt niet alleen of de kandidaat aan de vereisten voldoet, maar ook of deze daadwerkelijk de beste match is.

Plaats gratis vacature

De vier stappen tot de perfecte match:

 • 1

  Contact opnemen

  Simpelweg door ons te mailen, te bellen of door een gratis vacature aan te maken.

 • 2

  Een passende voorselectie opstellen

  Samen stellen wij een passende voorselectie op. Daarnaast willen wij graag weten wat jullie belangrijk vinden van een kandidaat. Zo weten wij zeker dat alleen échte schikte kandidaten op gesprek komen.

 • 3

  Verwerken van de eisen

  Wij gaan aan de slag met het toepassen van uw voorkeuren en eisen op onze digitale voorselectieprocedure.

 • 4

  Talent vinden

  Binnen een mum van tijd staat uw gepersonaliseerde vacature online en komt de perfecte match bij u op gesprek.

Twijfel niet. Neem gerust contact op

Bel ons, 020 244 5283, mail ons, zakelijk@careeraim.nl, of maak gebruik van onderstaand formulier. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 19:00
Zaterdag & zondag: 10:00 – 14:00


 

Contact opnemen!

Graag stellen we een aantal vragen om ons voor te bereiden.

(klik op Volgende om te starten)