Het verhaal van CareerAim

Over CareerAim

Solliciteren en hierna weken wachten op een reactie of helemaal geen reactie krijgen is niet meer van deze tijd. CareerAim lost dit op door je direct feedback te geven op basis van je digitale voorselectie, ben je door de voorselectie heen? Dan kan je direct een vervolg gesprek in plannen. In dit gesprek kunnen we verder ingaan op jouw wensen. Bij een succesvolle match kunnen we je voorstellen aan wellicht jouw toekomstige werkgever!

Hiernaast is het kiezen van een baan (die ook nog het beste bij jou past) een moeilijke taak. Er zijn honderden verschillende vacatures met veelal dezelfde teksten. Dit maakt het moeilijk om het grotere plaatje te zien. Met de tijd die je kwijt bent met het opstellen van jouw C.V. en motivatiebrief, kun jij je afvragen of dit niet anders kan.

Daarom zijn wij begonnen met CareerAim, door middel van een aantal handige tools helpen wij jou met het vinden van de juiste (starters)functie.

“Eenvoudig solliciteren, direct op gesprek”

  • Met het oog op starters

    Vaak heeft deze groep nog niet zoveel werkervaring, wat het voor bedrijven lastig maakt om de juiste kandidaat te kiezen. CareerAim lost dit op door samen met het bedrijf een voorselectie op te stellen. Hierin wordt gekeken naar relevante vraagstukken waarop je wordt beoordeeld aan de hand van relevante onderwerpen.

  • Een eerlijk klimaat creëren

    Kandidaten moeten worden beoordeeld op hun kwaliteiten en niet op wat voor naam iemand heeft. Daarom maakt CareerAim gebruik van een digitale voorselectie die voor iedereen op dezelfde manier werkt, om op deze manier iedereen eerlijkere kansen te bieden.

Wat maakt ons anders?

CareerAim is de brug tussen student/starter en bedrijf, die hen op een zo duidelijk en  efficiënt mogelijke manier met elkaar in contact brengt.

Dit doen wij enerzijds door gemotiveerde kandidaten uit eigen unieke netwerken te benaderen. Anderzijds bieden wij hen hetgeen waar zij naar op zoek zijn; relevante functies.

Hiernaast het gemak van het solliciteren via CareerAim. Solliciteren proberen wij laagdrempelig te maken met behulp van onze digitale voorselectie. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, die wij samen met de werkgever opstellen, kunnen kandidaten solliciteren op een functie.

Voldoe je aan alle vereisten? Dan kan er direct een sollicitatiegesprek worden ingepland! Dit biedt snelheid en zekerheid voor beide partijen.

Zoek jouw functie

Ons Verhaal

Bezig zijn vinden wij enorm belangrijk: of dat nou een nieuwe skill opbouwen (, een potje Fifa) of sporten is. Nieuwe uitdagingen aangaan is dan ook een belangrijk onderdeel van onze levens. Het oplossen van problemen staat daarin vaak centraal.

Vanuit onze beide studentenkamers zijn wij doorgegroeid naar een klein kantoor aan de Oudezijds Achterburgwal, de volgende stap?

Doordat wij enrom veel plezier halen uit het oplossen van problemen, stopt de werkdag niet om vijf uur voor ons. Onze klanten weten dan ook dat wij 24/7 bereikbaar zijn en altijd samen bouwen aan een oplossing op maat!

Met ons team werken wij aan een duidelijkere en een eerlijkere sollicitatie omgeving voor starters en studenten!

Founding Team

Jimi Buser

Operations & Partners

Youp Overtoom

Marketing & Partners

Thijs Simons

Systems & Processes

CareerTeam

David Eppink

Klantadviseur

Luc Guinchard

Klantadviseur